Haemme APULAISREHTORIA 1.8.2021 alkaen toistaiseksi voimassaolevaan toimeen 6 kk:n koeajalla. Haku päättyy 7.6.2021.

Odotamme hakijalta monipuolista lukio- tai oppilaitoskoulutuksen asiantuntemusta, oma-aloitteisuutta ja esimiestaitoja. Eduksi katsomme rehtorin pätevyyden sekä kokemuksen hallintojärjestelmäohjelmien käytöstä.

Apulaisrehtorin tehtäviin kuuluu mm. kurssitarjottimen tekeminen, opiskeluhuoltoryhmästä vastaaminen ja koulun yleinen kehittäminen.

Apulaisrehtorin työaika on joustava kokonaistyöaika (toimistotyöaika), johon liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.

Kalevan lukion Kannatusyhdistys ry:n johtokunnalle osoitetun hakemuksen tulee olla perillä 7.6.2021 klo 15.00 mennessä.

Hakemukset voi toimittaa osoitteeseen

Kalevan lukion Kannatusyhdistys ry:n johtokunta/rehtori Pellikka,
Salhojankatu 33, 33500 Tampere tai sähköpostilla eeva-helena.pellikka@kalevanlukio.com

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote).

Tampereella 5.5.2021
Kalevan lukion kannatusyhdistys ry:n johtokunta