Toisen asteen opiskeluhuollon Mielentila -podcast

Toisen asteen opiskeluhuollon Mielentila -podcast, Instagram- tili ja chat

Mielentila -podcast

Mielentilan vakioääninä kuulet Tampereen kaupungin opiskeluhuollon psykologit Jaana Ruokosen (vas.), Anssi Tikkasen (kesk.) ja Johanna Hämäläisen (oik.). Haastateltavina on syksyn 2020 aikana nuorten kanssa työskenteleviä asiantuntijoita ja puheenaiheina mm. stressi, sosiaaliset suhteet, nukkuminen ja keskittyminen. Syksyn ensimmäinen jakso julkaistaan perjantaina 11.9. aiheena on opiskelijoiden toiveesta päihteiden käyttö. Mielentilaa pääset kuuntelemaan Soundcloudissa (https://soundcloud.com/user-326309197) Ehdota meille aiheita tai esitä kysymyksiä psykologille Insta-tilin (tukea_opiskeluun_tre) kautta tai lähettämällä sähköpostia ja palautetta osoitteeseen anssi.tikkanen@tampere.fi. Tervetuloa seuraamaan podcastia!

Instagram

Ota seurantaan toisen asteen kuraattorien ja psykologien Instagram. Tilillä on mm. ajankohtaista tietoa hyvinvoinnista, viikoittainen psykologin kysymys ja vastaus sekä erilaisia kilpailuja. Tsekkaa tukea_opiskeluun_tre!

Opiskeluhuollon chat

Toisen asteen opiskeluhuollon chat on auki keskiviikkoisin klo 14-16. Chatissa voit kysyä kuraattorilta tai psykologilta mieltä askarruttavista asioista. Chat löytyy osoitteesta https://www.tampere.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/opiskelijahuolto.html.

 

Erasmus+

Erasmus+ -projekti 2018 -2020 (muurit, sillat ja nuotit)

Kalevan lukiolle on myönnetty Erasmus+ -rahoitus eurooppalaiseen yhteistyöprojektiin ”Muri, ponti e note” eli Muurit, sillat ja nuotit. Projekti toteutetaan lukuvuosien 2018-2019 ja 2019-2020 aikana.

Teemat:
Muurit: Eurooppaa ja eurooppalaisia jakavat ilmiöt historiassa ja/tai nykyajassa.
Sillat: Eurooppaa ja eurooppalaisia yhdistävät tekijät historiassa ja nykyajassa.
Nuotit: Musiikki ihmisiä ja kansoja yhdistävänä tekijänä.
Partnerimaat: Suomi, Romania, Espanja ja Italia (koordinaattorimaa)