Psykologi

Lukiopsykologina toimii Mira Heikkinen.

Psykologin vastaanotolle pääsee ajanvarauksella. Myös ryhmänohjaaja, opinto-ohjaajat ja lukion terveydenhoitaja voivat varata ajan opiskelijalle. Yhteyttä voi ottaa myös konsultointia pyytäessä.

Psykologi kartoittaa tilannettasi, antaa keskusteluapua opiskeluun ja henkilökohtaiseen jaksamiseen liittyvissä asioissa, sekä miettii kanssasi, miten selviät ongelmatilanteessa eteenpäin. Psykologi myös antaa supportiivista terapiaa. Psykologin kautta pääset lähetteellä jatkohoitoon psykiatrian poliklinikalle tarpeen vaatiessa.

Psykologia velvoittaa ammatillinen etiikka ja keskustelut ovat luottamuksellisia. Syyt psykologille hakeutumiseen vaihtelevat. Mikäli sinulla on äkillinen kriisi, pitkittynyttä stressiä, kaveri- tai ihmissuhdeongelmia, opiskelupulmia, esiintymisjännitystä, ahdistuneisuutta, masentuneisuutta, niin ota rohkeasti yhteyttä psykologiin.

Psykologi Mira Heikkinen on tavattavissa kolmena päivänä viikossa. Hänet tavoittaa numerosta 040 6735 920 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen mira.heikkinen@tampere.fi. Hänet tavoittaa myös Wilma-viestillä.
Vastaanottotila löytyy siipirakennuksesta 2. kerroksesta.