Toisen asteen opiskeluhuollon Mielentila -podcast

Toisen asteen opiskeluhuollon Mielentila -podcast, Instagram- tili ja chat

TIEDOTE MIELENTILA -PODCASTISTA 

Tampereen kaupungin toisen asteen opiskeluhuolto tuottaa Mielentila –podcastiaPodcastin ensisijainen tavoite on tarjota opiskeluun, hyvinvointiin ja elämän vaikeisiin aiheisiin liittyvää pohdintaa ja tietoa nuorille ja opiskelijoille. Lisäksi haluamme luoda kaikille Tampereen seudulla nuorten kanssa työskenteleville ”podcast -pankin”, jota voi hyödyntää omassa työssään. Esimerkiksi unenhuoltoon ja keskittymiseen liittyviä jaksoja voi hyödyntää terveydenhoitajan vastaanotolla tai nuorisopalveluissa, jos asiat tulevat nuorten kanssa keskustellessa esiin. Jaksoissa tarjotaan tiiviissä paketissa tietoa ja vinkkejä asian kanssa selviämiseen ja jatkohoitoon hakeutumiseen.  

 

Mielentila -podcastin jaksot löytyvät nyt Smart Movesin sivuilta:

Mielentila -podcast – Smart Moves

Mielentila -podcast löytyy Spotifysta osoitteesta: 

https://open.spotify.com/show/0Fu03Ah3ZtJNjmxBUjm9Wr 

 

Instagram

Ota seurantaan toisen asteen kuraattorien ja psykologien Instagram. Tilillä on mm. ajankohtaista tietoa hyvinvoinnista, viikoittainen psykologin kysymys ja vastaus sekä erilaisia kilpailuja. Tsekkaa tukea_opiskeluun_tre!

Opiskeluhuollon chat

Toisen asteen opiskeluhuollon chat on auki keskiviikkoisin klo 14-16. Chatissa voit kysyä kuraattorilta tai psykologilta mieltä askarruttavista asioista. Chat löytyy osoitteesta https://www.tampere.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/opiskelijahuolto.html.