Opintopolku-hakujärjestelmästä saamme alustavan ehdotuksen lukioomme valittavista opiskelijoista.

Seutulukioitten yhteinen lukiokoulutusta esittelevä video löytyy nyt osoitteesta

Tampereen lukioiden hakuoppaaseen 2021 voit tutustua verkkoversiona osoitteessa Tampereen lukioiden hakuopas.

• lukioomme haetaan toisen asteen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi
  • hakuaika 22.2.–22.3.2022, haku päättyy klo 15.00
  • tulokset ilmoitetaan koulun nettisivuilla torstaina 16.6.2022
  • opiskelupaikan vastaanottaminen OPINTOPOLKU -palvelussa
  • lukioon hyväksytyille lähetetään sähköposti koululta
  • lisäksi paikan vastaanottaneiden on vastattava ainevalintoihin liittyvään Wilma-kyselyyn ti 21.6. mennessä (Wilma-tunnukset lähetetään hyväksymiskirjeen yhteydessä sähköpostitse)
  • halutessasi voit tulla ilmoittautumaan myös henkilökohtaisesti koululle to 16.6. ja pe 17.6. klo 9-15
  • opiskelupaikan vastaanottamisesta on ilmoitettava viimeistään 30.6.2022
  • tarvittaessa voit asioida koululla ennen opintojen alkua: kanslia on avoinna 22.6. saakka ja 1.8. alkaen arkisin klo 9-15
  • tiedotustilaisuus 9.- 10.-luokkalaisille ja heidän huoltajilleen ti 1.2.2022 klo 18, lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen!

Haku musiikkilinjalle

Musiikkilinjalle haettaessa saa lisäpisteitä soitin- ja laulututkinnoista, erilaisten musiikkiharrastusten kestosta, musiikinopettajan lausunnosta sekä musiikillisesta omaelämäkerrasta ja tallenteesta. Kokonaispistemäärä muodostuu keskiarvosta (max. 10.0) ja musiikillisista ansioista (max. 1.0). Lausuntolomakkeet on palautettava viimeistään 31.3. klo 15.00 osoitteella Salhojankatu 33, 33500 Tampere tai sähköpostilla kalevanlukio@kalevanlukio.com klo 15.00 mennessä.

Tästä voit tulostaa musiikkipainotteisen linjan lausuntokaavakkeet:
Musiikin opettajan lausunto -kaavake (pdf)
Musiikinharrastuksen ohjaajan lausunto -kaavake (pdf)

Musiikillisen omaelämäkerran sekä linkin tallenteeseen voit palauttaa  31.3. mennessä.

Linkki sähköiseen lomakkeeseen tässä.

Ohjeita musalinjalle hakemiseen