Opintopolku-hakujärjestelmästä saamme alustavan ehdotuksen lukioomme valittavista opiskelijoista.

Seutulukioitten yhteinen lukiokoulutusta esittelevä video löytyy nyt osoitteesta

Tampereen lukioiden hakuoppaaseen 2021 voit tutustua verkkoversiona osoitteessa Tampereen lukioiden hakuopas.

• lukioomme haetaan toisen asteen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi
  • hakuaika 23.2.–23.3.2021, haku päättyy klo 15.00
  • tulokset ilmoitetaan koulun nettisivuilla torstaina 17.6.2021
  • opiskelupaikan vastaanottaminen OPINTOPOLKU -palvelussa
  • lukioon hyväksytyille lähetetään sähköposti koululta
  • lisäksi paikan vastaanottaneiden on vastattava ainevalintoihin liittyvään Wilma-kyselyyn ti 22.6. mennessä (Wilma-tunnukset lähetetään hyväksymiskirjeen yhteydessä sähköpostitse)
  • halutessasi voit tulla ilmoittautumaan myös henkilökohtaisesti koululle: (päivämäärät ja kellonajat tarkennetaan myöhemmin)
  • opiskelupaikan vastaanottamisesta on ilmoitettava viimeistään 1.7.2021
  • tarvittaessa voit asioida koululla ennen opintojen alkua: kanslia on avoinna arkisin klo 9 – 15 (kesäkuun aukioloajat tarkennetaan vielä)
  • tiedotustilaisuus 9.- 10.-luokkalaisille ja heidän huoltajilleen to 21.1.2021 klo 18, kahvitarjoilu tilaisuuden jälkeen – lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen!

Haku musiikkilinjalle

Musiikkilinjalle haettaessa saa lisäpisteitä soitin- ja laulututkinnoista, erilaisten musiikkiharrastusten kestosta, musiikinopettajan lausunnosta sekä musiikillisesta omaelämäkerrasta ja tallenteesta. Kokonaispistemäärä muodostuu keskiarvosta (max. 10.0) ja musiikillisista ansioista (max. 1.0). Lausuntolomakkeet on palautettava viimeistään 29.3.2021 osoitteella Salhojankatu 33, 33500 Tampere tai sähköpostilla kalevanlukio@kalevanlukio.com klo 15.00 mennessä.

Tästä voit tulostaa musiikkipainotteisen linjan lausuntokaavakkeet:
Musiikin opettajan lausunto -kaavake (pdf)
Musiikinharrastuksen ohjaajan lausunto -kaavake (pdf)

Musiikillisen omaelämäkerran sekä linkin tallenteeseen voit palauttaa  23.2.-29.3.2021.

Voit esikatsella lomaketta tästä.

Ohjeita musalinjalle hakemiseen