Vanhempainyhdistys

Kalevan lukiossa toimii vanhempainyhdistys, jonka päätehtävänä on kodin ja koulun yhteistyötä kehittämällä toimia nuortemme parhaaksi. Yhdistys luo opiskelijoiden vanhemmille ja huoltajille kanavan kuulla nuorten elämästä koulussa.

Yhdistyksen toiminta rahoitetaan osittain jäsenmaksuilla ja toivommekin perheiden maksavan jäsenmaksun jokaisena lukuvuotena.

Vanhempainyhdistyksen toiminta näkyy erilaisissa koululla pidettävien tilaisuuksien kahvituksissa ja vanhojenpäivän tanssien järjestelyissä. Toiminnan tuotto jaetaan vuosittain opiskelijoille stipendeinä ja avustuksina sekä abiturienteille äidinkielen yo-kirjoitusten yhteydessä tarjottavina pullakahveina.

Vanhempainyhdistyksen jäsenmaksu on 12 euroa / vuosi.

Maksu maksetaan yhdistyksen tilille
OP FI41 5104 4520 0390 96 viitenumerolla 2299

Yhdistyksen toiminta ja johtokunnan kokoukset ovat avoimia kaikille. Voit ottaa yhteyttä johtokunnan jäseniin, olemme mielellämme käytettävissäsi.

Vanhempainyhdistyksen vuosikokouksen  asialista.

Vanhempainyhdistyksen johtokunta 2017 – 2018